Open-air

Een keur aan artiesten

Op Paasmaandag 10 april installeren meer dan tweehonderd kooplieden weer hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen op en rond de markt in Born. Maar ook deze dag is er meer te beleven! Vanaf 12:00u zullen op de Borner Markt diverse artiesten de bühne betreden. 

 

Henk & Ton

Het duo Henk & Ton, bestaat uit Henk Steijvers en Ton Meisen. Als duo verzorgen ze kolderieke optredens louter bestaande uit Janse Bagge Bend nummers. Een optreden van dit inmiddels vermaarde duo bestaat dan ook niet alleen uit goede muziek, maar ook uit veel onzin, ‘kwatsj’ en andere flauwekul. Naast de optredens met de voltallige Janse Bagge Bend, zijn Henk en Ton met hun duo voornamelijk actief tijdens het carnavalsseizoen.

 
Ruim 35 jaar geleden alweer kwam hun single SOLLICITERE uit waarmee ze zelfs op het hoofdpodium van Pinkpop en later op classic Pinkpop stonden. Gezien het feit dat ze nog steeds van de grote populariteit kunnen genieten bewijst eens maar weer dat het verre van ééndagsvliegen zijn.

Henk en Ton

HT

Marleen Rutten

Marleen Rutten is een jonge, frisse en getalenteerde zangeres die er bij elk optreden een feestje van zal maken. Na haar deelname aan “Dao zit Meziek in” is het snel gegaan met de carrière van Marleen Rutten. Tijdens het programma toonde Marleen al aan dat ze heel leergierig was en onderging een metamorfose, zowel in zang als in de manier waarop zij zich presenteerde aan het publiek. Inmiddels heeft Marleen een leuk eigen Limburgs repertoire opgebouwd en zingt ze daarnaast ook Duitse schlagers. 

Persfoto Marleen Rutten_2019

Thijs Olijve

Thijs weet mensen te verassen met oude liedjes in een nieuw jasje. Zijn repertoire is Duits en Limburgstalig in eigen stijl, en brengt gegarandeerd gezelligheid. Met zijn levensmotto "pluk de dag, verknal hem niet, hij komt niet meer terug" is maximaal genieten gegarandeerd!

ThijsOlijve

Zaate Hermenie Mörge Geit Baeter

‘Mörge geit baeter’ is een Bornse kapel, die de klanken van Schlager-, Oktoberfest- en Carnavalsmuziek ten gehore brengt. Voortgekomen uit Harmonie L'Union Born staan de leden garant voor kwaliteitsmuziek met een hoge dosis enthousiasme. Tijdens het LKZH 2018 wist Mörge Geit Baeter de 1e prijs te behalen, en heeft in 2019 in Born een fantastisch LKZH weten te organiseren.

MGB

Maffe Manni

Ruim 15 jaar geleden al eens op (en naast) de bühne tijdens de Paasmarkt. Nu in de herkansing. Wat moet je zeggen over een artiest als deze............laat je verrassen! 

Manni