Spektakel in de tent

Die Männer

Op Paasmaandag 13 april installeren meer dan tweehonderd kooplieden weer hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen op en rond de markt in Born. Maar ook deze dag is er meer te beleven! Vanaf 13:00u is het feestpaviljoen op de markt geopend alwaar diverse artiesten de bühne zullen betreden. Als hoofdact voor deze middag is het de beurt aan Die Männer. Vijf gedreven, geroutineerde muzikanten welke zich sinds 2016 hebben gebundeld in deze nieuwe superformatie! Specialisten in Duitstalig entertainment, en muzikaal gezien een dreamteam! Oktoberfeestmuziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager en hedendaags repertoire. Bestaat er een band die gewoon álles kan spelen, en daar ook nog eens een feestjasje omheen kan plakken? Jaaaaaaaaa dus!!!!!
Onze bezoekers zullen zich verwonderen over de diversiteit en de constante dansbaarheid. In twee sets van anderhalf uur speelt de band namelijk één grote medley van alle muzieksoorten die er bestaan! Elke 2 minuten een ander liedje, en allemaal meezingers. 
Tirolerpop,  Pop, Rock, House, Après-ski, Smartlap, Oberkrainer, Hiphop, klassiek, Reggae, Feesttent, Ballad, Hoempa….. noem het en het komt voorbij! Feestgarantie van 1000%. 

 

DieMnner2019

Marleen Rutten

Marleen Rutten is een jonge, frisse en getalenteerde zangeres die er bij elk optreden een feestje van zal maken. Na haar deelname aan “Dao zit Meziek in” is het snel gegaan met de carrière van Marleen Rutten. Tijdens het programma toonde Marleen al aan dat ze heel leergierig was en onderging een metamorfose, zowel in zang als in de manier waarop zij zich presenteerde aan het publiek. Inmiddels heeft Marleen een leuk eigen Limburgs repertoire opgebouwd en zingt ze daarnaast ook Duitse schlagers. 

Persfoto Marleen Rutten_2019

Thijs Olijve

Thijs weet mensen te verassen met oude liedjes in een nieuw jasje. Zijn repertoire is Duits en Limburgstalig in eigen stijl, en brengt gegarandeerd gezelligheid. Met zijn levensmotto "pluk de dag, verknal hem niet, hij komt niet meer terug" is maximaal genieten gegarandeerd!

ThijsOlijve

Zaate Hermenie Mörge Geit Baeter

‘Mörge geit baeter’ is een Bornse kapel, die de klanken van Schlager-, Oktoberfest- en Carnavalsmuziek ten gehore brengt. Voortgekomen uit Harmonie L'Union Born staan de leden garant voor kwaliteitsmuziek met een hoge dosis enthousiasme. Tijdens het LKZH 2018 wist Mörge Geit Baeter de 1e prijs te behalen, en heeft in 2019 in Born een fantastisch LKZH weten te organiseren.

MGB

DJ GiGa Wiel

De in Born en verre omstreken befaamde DJ GiGa Wiel verzorgd ook op maandag de muzikale support voor, tussen en na de optredens.

18193126_324481534639161_7082287253217282099_o